Twitter d'Angel Nieva

diumenge, 5 de maig del 2013

iPhone Low Cost. Es vendrà?


Ja fa mesos que hi han rumors a la xarxa de que Apple llançarà en breu una versió "Low Cost" del seu reeixit telèfon intel· ligent.Aquests rumors apunten que la carcassa serà de plàstic (el que permetrà que el producte es pugui oferir en multitud de colors, sobretot destinats als consumidors més joves), tindrà una pantalla de 4 polzades, incorporarà la tecnologia Retina i el processador serà el mateix que el de l'iPhone 5, encara està per veure.

Però tindrà èxit aquest nou model d'iPhone? El mercat ho acceptarà? És cert que en reduir el preu, Apple aproparà l'iPhone a més persones, les que fins ara eren reticents a comprar-se un iPhone 5 pel seu elevat preu. Tanmateix, es sentiran aquestes persones realment felices amb el seu nou model, sabent que no és, diguem-ho així, l'iPhone original, el "de veritat"?

Precedents existeixen, com per exemple el Tata Nano, el model de cotxe que el fabricant d'automòbils Tata va llançar a Espanya en 2011. I és que el seu preu, al voltant de 5.000 Euros, no va ser suficient com perquè la gent ho comprés. I és que la gent no volia ser vista conduint el cotxe més barat del mercat, a part de que per una mica més de diners hi ha models d'altres marques ja consolidats. Tristament sembla que sí que importa el què diran.