Twitter d'Angel Nieva

dijous, 24 de desembre del 2009

Digital Parks aconsegueix les certificacions de Qualitat ISO/IEC 20.000 y ISO/IEC 27.001



L'any ja arriba al final. Ha estat un any intens, dur i carregat de treball. Però és agradable i molt gratificant veure com es compleixen els objectius amb èxit.

Quan a Digital Parks fa poc més d'un any apostem estratègicament per a la Qualitat, ho vam fer amb molta força. Estàvem convençuts que, si no és així, no ho aconseguiríem.

Volíem millorar internament tots els processos de l'organització amb l'objectiu d'assolir l'excel lència en el Servei, a través d'un procés de millora contínua. A més, ens plantejàvem certificar en ISO / IEC 20.000:2007 (Gestió dels Serveis de Tecnologies de la Informació), certificada per AENOR i en ISO / IEC 27.001:2005 (Gestió de la Seguretat de la Informació), certificada per APPLUS +.

Però no només volíem obtenir el famós segell de l'entitat certificadora de torn, sinó que volíem molt més. I ho hem aconseguit! Mostra d'això són els bons resultats de les enquestes de satisfacció sobre el servei dels nostres clients.

Finalment, Digital Parks ha entrat en el grup de les primeres 25 empreses a Espanya certificades en ISO / IEC 20.000 i s'ha converteix en el 5 º Data Center certificat a nivell estatal.

Bones notícies per acabar l'any amb un somriure i per començar el 2010 amb més forces i ganes que mai!