Twitter d'Angel Nieva

dilluns, 26 de setembre del 2011

Nou mes, nou trimestre, nou iPhone?

Serà potser el pròxim 4 d'octubre com afirmen algunes fonts, o el 7 o fins i tot el 19 del mateix mes com afirmen altres. I l'esdeveniment de llançament sembla que serà presentat per Tim Cook, el nou CEO d'Apple, una vegada que el gran Steve Jobs s'ha retirat de la primera línia de l'empresa de Cupertino. Però tot apunta que aquest mes d'octubre Apple llançarà la seva nova versió de l'iPhone, l'iPhone 5.

I tindrà o no més resolució en la seva càmera fotogràfica (comenten que 8 megapixels), veurem si podrà reproduir o no vídeo FullHD, treballar amb processador A5 i disposar d'una pantalla més gran. I descobrirem si finalment hi haurà un únic model d'iPhone 5 o bé si llançaran també un model intermedi entre l'iPhone 4 i l'iPhone 5. També es comenta que el nou iPhone 5 es podrà controlar a través de la veu. Encara tot segueixen sent rumors.

Però el que està clar és que Apple ho ha tornat a aconseguir. Portem diversos mesos amb la incertesa, amb notícies sobre el possible retard del llançament arran del terratrèmol i tsunami del Japó, que va impedir (diuen) fabricar alguns components en els terminis acordats, amb l'estranya pèrdua d'un prototip en un bar de Sant Francisco (curiós que el perdin per segona vegada, ja va passar amb l'iPhone 4), amb notícies d'un error de fabricació en les noves pantalles i en les últimes setmanes els rumors s'han disparat de nou. I Apple ha aconseguit generar un cop més l'expectació mundial a la qual ens tenia acostumats davant el que sembla l'imminent llançament del seu nou model d'iPhone.

El passat mes d'agost Apple es va convertir en l'empresa més valuosa del món per capitalització borsària, arribant a superar els 350.000 milions de dòlars, més de 240.000 milions d'euros. I ja sigui amb unes característiques o altres en l'iPhone 5, amb Steve Jobs o sense Steve Jobs, Apple està traçant ja el camí perquè l'iPhone 5 torni a ser un èxit. I ho serà.